top of page
RSP logo 15._edited.jpg

REGIONALNI SUMMIT PODUZETNIKA SREDNJE I JUGOISTOČNE EUROPE „300 NAJBOLJIH“

Tema: „Značaj poduzetništva za ekonomski i društveni razvoj“

 

CILJ održavanja Summita je da se ambijent nadahnut rezultatima uspješnog rada i inovativnog stvaralaštva poduzetnika – sudionika Summita iskoristi za snažnu promociju kulture i značaja poduzetništva za ekonomski i društveni razvoj, te da podstaknemo i druge da se okušaju u poduzetničkim izazovima.

 

MISIJA Summita je da utječe na kreiranje poslovnog i javnog ambijenta za razvoj poduzetništva - naklonjenog stvaranju i izrastanju novih generacija uspješnih poduzetnika.

 

SVRHA održavanja Summita je i poticanje stvaranja novih kontakata i poznanstava, novih prijateljstava, ugovaranje poslovne suradnje, umrežavanje poduzetnika, razmjena iskustava, međusobno pomaganje u postizanju poduzetničkih ciljeva.

 

Na Summitu „300 NAJBOLJIH“ svake godine sudjeluje 150 uspješnih poduzetnika, ekonomista, menadžera, predsjednika uprava, predstavnika lokalnih i regionalnih zajednica, predstavnika akademske zajednice, razvojnih agencija, nevladinog sektora, medija... iz 10-ak zemalja Srednje i Jugoistočne Europe.  O značaju poduzetništva za sveukupan ekonomski i društveni razvoj, o kulturi poduzetništva, o mogućnostima razvoja poduzetništva i ubrzanog  zapošljavanja te drugim aktualnim poduzetničkim i ekonomskim temama, svake godine govori nekoliko desetina poduzetnika i stručnjaka za ekonomiju i poduzetništvo te neki od najuspješnijih poduzetnika iz regije.

bottom of page