VIJESTI

image005.jpg

AD PLASTIK GRUPA prvi je prijavljeni sudionik/izlagač na predstojećem MIPS GRAND EXPO Zagreb 2023.

Od 15. 08. 2022. godine zvanično je otvorena mogućnost za prijavljivanje sudjelovanja / izlaganja na MIPS GRAND EXPO Zagreb 2023, ali, za sada, samo za pozvane kompanije i institucije. Dobra struktura i kvaliteta sudionika jedan je od ciljeva od strateške važnosti čemu organizatori posvećuju posebnu pažnju – uz opredjeljenje da na GRAND EXPO sudjeluju samo najbolji u svojim oblastima!

 

Na poziv organizatora, prvi prijavljeni sudionik-izlagač je AD PLASTIK GRUPA, multinacionalna kompanija sa osam proizvodnih lokacija u pet zemalja, čije operativne aktivnosti sežu na 5 kontinenata, u više od 20 zemalja; jedna je od vodećih kompanija u Istočnoj Europi za razvoj i proizvodnju komponenti za automobile, sa skoro 3.000 zaposlenih i više od 35 godina iskustva u svijetu automobilske industrije – radeći danas za najpoznatije svjetske proizvođače automobila. AD PLASTIK GRUPA i u vrijeme poljuljanih odnosa na tržištu ostvaruje svoje ciljeve. Tako to rade najbolji! Više...

 

Više o MIPS GRAND EXPO.

Za eventualno sudjelovanje na MIPS GRAND EXPO kontaktirati organizatore putem e-adrese: grandexpo@promo-perspektive.com

image001-2.png
image006.jpg

MEF PERSPEKTIVE i PROMO GLOBAL među prvima pristupili Etičkom kodeksu za transparentno uvođenje eura u Hrvatskoj

MEF PERSPEKTIVE i Društvo PROMO GLOBAL među prvima su pristupili Etičkom kodeksu za transparentno uvođenje/preračun eura u Republici Hrvatskoj. Cilj Etičkog kodeksa je omogućiti pouzdanu i transparentnu zamjenu hrvatske kune eurom, koji od 1.1.2023. postaje zvanična hrvatska valuta. 

Inicijativa Etički kodeks provodi se pod sloganom SVAKI CENT SE BROJI, SVAKA KUNA SE RAČUNA. Cilj joj je upravo taj: da potrošači/klijenti budu sigurni da se svaka njihova kuna zaista računa i svaki cent broji te da postoje poslovni subjekti kojima u procesu prelaska na euro mogu vjerovati. Više...

image009.jpg

Uskoro, u  Dubrovniku, 8. REGIONALNI SUMMIT PODUZETNIKA SREDNJE I JUGOISTOČNE EUROPE „300 NAJBOLJIH“

Pripreme za održavanje 8. Regionalnog summita poduzetnika (RSP) Srednje i Jugoistočne Europe 300 NAJBOLJIH, ušle su u predzavršnu fazu. 

Tema i ovogodišnjeg Summita je: „Značaj poduzetništva za ekonomski i društveni razvoj“. 

RSP 300 NAJBOLJIH održava se i ove godine tradicionalno u Dubrovniku, od 20. do 23. 10. 2022. godine.

 

Do sada su se za sudjelovanje na RSP Dubrovnik 2022 prijavile uspješne i prepoznatljive tvrtke i organizacije poput: CIGLANA CERJE TUŽNO  d.o.o. Maruševec, Hrvatska; MAKPETROL AD Skopje, S. Makedonija; HRVATSKA UDRUGA ZA FRANŠIZNO POSLOVANJE  Zagreb, Hrvatska; PINO NATURE HOTEL, Sarajevo, Bosna i Hercegovina; MIKRO+POLO, d.o.o. Maribor, Slovenija; BASNA d.o.o. Čačak, Srbija; SPARK d.o.o., Nikšić, Crna Gora; Fondacija “TEHNOLOŠKI PARK POSUŠJE“, Posušje, Bosna i Hercegovina; NATURA TRADE d.o.o. Loznica, Srbija; INTERCET d.o.o., Šenčur, Slovenija; VIB-BAS d.o.o., Nikšić, Crna Gora i druge.

 

Prijavljivanje sudjelovanja moguće je izvršiti do 30. 09. 2022. g. ili do popune mijesta. Više...

image012.jpg

CROATIA BUSINESS SUMMIT (CBS) uskoro u Dubrovniku

Drugi po redu CROATIA BUSINESS SUMMIT (CBS) održat će se u Dubrovniku, u četvrtak 20. 10. 2022. godine, najavili su organizatori: Međunarodni ekonomski forum PERSPEKTIVE, Društvo PROMO GLOBAL i Mreža mladih poduzetnika Srednje i Jugoistočne Europe “4E – EKONOMIJA, ENERGIJA, EKOLOGIJA, EUROPA 2050”. 

 

Na CBS Dubrovnik 2022 neki od najvećih stručnjaka iz različitih oblasti pokušat će dati odgovore na pitanja: Kuda ide hrvatska ekonomija?! Možemo li bolje?! Gdje griješimo?! Kako dalje?!

Očekuje se debatno sudjelovanje intelektualaca koji razmišljaju izvan okvira. Organizatori očekuju da će sudjelovati: Radimir Čačić, Damir Vanđelić, dr. Željko Lovrinčević, Mislav Kolakušić, prof. dr. sc. Velimir Srića, Kamilo Antolović, dr. Vuk Vuković, Marinko Došen, prof. dr. sc. Nikica Gabrić, Zvjezdana Blažić i drugi. 

 

Prijavljivanje sudjelovanja moguće je izvršiti do 30. 09. 2022. g. ili do popune mijesta. Za dobijanje Ponude i obrazca Prijave za sudjelovanje kontaktirajte nas putem e-maila ekonomija@promo-perspektive.com ili ih preuzmite OVDJE.

rsz_20220322_140516-1.jpg

MIPS GRAND EXPO predstavljen na Svjetskoj izložbi EXPO DUBAI 2020.

Međunarodni industrijski proljetni sajam (MIPS) GRAND EXPO predstavljen je u ožujku 2022. i na Svjetskoj izložbi EXPO DUBAI 2020. 

Na predstavljanju MIPS GRAND EXPO govorili su: generalni konzul RH u Ujedinjenim Arapskim Emiratima gosp. Jasmin Devlić; predsjednik Uprave M.E.F. PERSPEKTIVE (pokrovitelj i suorganizator GRAND EXPO) gosp. Vinko Ćuro; zamjenik predsjednika Uprave M.E.F. PERSPEKTIVE i kopredsjedatelj MIPS GRAND EXPO prof. dr. sc. Siniša Zarić te predsjednik Programskog odbora M.E.F. PERSPEKTIVE i kopredsjedatelj MIPS GRAND EXPO prof. dr. emeritus Velimir Srića. Delegacija Međunarodnog ekonomskog foruma (M.E.F.) PERSPEKTIVE i tvrtke PROMO GLOBAL posebno je tom prilikom posjetila paviljone: Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Sjeverne Makedonije, Srbije i Finske. 

Foto prikaz možete vidjeti OVDJE

Više informacija možete vidjeti na poveznici OVDJE.