top of page
Bildschirmfoto 2022-06-25 um 13.09.29.png

PROJEKT PREDSTAVLJANJA NAJVEĆIH VRIJEDNOSTI NACIJE „EXPO HRVATSKA“

CILJEVI Projekta predstavljanja najvećih vrijednosti nacije su: Promocija vrijednosti rada i razvoja; promocija novih tehnologija, novih talenata, novih vještina, razvojne i proizvodne konkurentnosti; podsticanje dijaloga o ekonomskom i društvenom razvoju zasnovanom na znanju; kreiranje vizije Hrvatske do 2050.g.; promocija i unaprjeđenje identiteta Grada Zagreba i Hrvatske.

 

VIZIJA: Hrvatska je prepoznatljiva po kreativnim i uspješnim građanima i organizacijama te bogatom stvaralaštvu i ponudi u mnogim segmentima života.

 

MISIJA Projekta EXPO HRVATSKA je predstavljanje najvećih vrijednosti nacije, motiviranje građana Hrvatske na produktivnije i kreativnije stvaralaštvo te doprinos boljoj i kvalitetnijoj prepoznatljivosti Hrvatske u svijetu.

 

Projekt „EXPO HRVATSKA“ je multidisciplinarni projekt koji traje više mjeseci. Sastoji se od više (desetaka) komplementarnih ali neovisnih programskih sadržaja. Svi programski sadržaji bit će realizirani kao kongresni, sajamski, promocijski, izložbeni ili takmičarski događaji, a obuhvatit će sve životne oblasti: gospodarstvo i poduzetništvo, kulturu, znanost i obrazovanje, zdravstvo, sport...

 

Ciljne grupe, odnosno potencijalni sudionici u programskim sadržajima su pripadnici svih segmenata društva: poslovne zajednice, akademske zajednice, državnih institucija i organizacija, lokalnih i regionalnih zajednica, nevladinog sektora, zdravstvenog sektora, umjetnici, sportisti, đaci i studenti, građani...

 

Kroz sve aktivnosti, programske i funkcionalne, bit će promovirana poruka: HRVATSKA... Ekonomija. Ekologija. Znanje. Zdravlje, kojom se opredjeljujemo i poručujemo koji će nam biti prioriteti u budućnosti.

bottom of page