top of page
Image by Sunder Muthukumaran

MONOGRAFIJA "PODUZETNIŠTVO - STVARATELJI ZA STOLJEĆA 2014. - 2023."

Projekt objavljivanja monografije „PODUZETNIŠTVO - STVARATELJI ZA STOLJEĆA 2014. - 2023." dio je istoimenog Projekta promocije i nagrađivanja najzaslužnijih za razvoj poduzetništva na području Srednje i Jugoistočne Europe, u okviru kojega je dostojanstvena počast laureata prestižne nagrade za razvoj poduzetništva, u proteklom desetljeću dodijeljena za nekoliko stotina najzaslužnijih osoba, kompanija i organizacija iz 11 europskih zemalja.

 

U prvoj monografiji „PODUZETNIŠTVO - STVARATELJI ZA STOLJEĆA 2014. - 2023.“, koja će biti objavljena na 10.-godišnjicu Projekta „STVARATELJI ZA STOLJEĆA“, bit će predstavljene osobe, kompanije i organizacije - najzaslužnije za razvoj poduzetništva u Srednjoj i Jugoistočnoj Europi u proteklom desetljeću. Uz to, u monografiji, o poduzetništvu i njegovom značaju za ekonomski i društveni razvoj, pišu neki od najuglednijih europskih poduzetnika i članova znanstvene i poslovne zajednice.

 

Također, projektom objavljivanja monografije predviđena je i mogućnost da se, kroz korporativno oglašavanje, prezentiraju najznačajnije (odabrane) europske kompanije. Prezentiranje u monografiji idealna je prilika za dugoročno oglašavanje korporativnog uspjeha, poslovne vizije, planova i ponude na tržištu.

bottom of page