top of page
Najbolja investicija logo u plavoj elipsi.jpg

PROJEKT PROMOCIJE I DODJELE NAGRADA ZA NAJBOLJE INVESTICIJE ZA ODRŽIVI RAZVOJ U SREDNJOJ I JUGOISTOČNOJ EUROPI „INVESTICIJA ZA ČOVJEKA“

CILJ Projekta promocije i nagrađivanja najboljih investicija za održivi razvoj u Srednjoj i Jugoistočnoj Europi „INVESTICIJA ZA ČOVJEKA“ je: javno odati priznanje i široj javnosti skrenuti pažnju na vlasnike kapitala – investitore koji su se, u izazovima novog dinamičkog i zahtjevnijeg vremena, na temelju ideje i potrebe za razvojem i održivim rastom, opredijelili da investiraju vlastiti kapital i ideje u razvoj i za dobrobit zajednice.    

 

Projekt promocije i nagrađivanja najboljih investicija za održivi razvoj u Srednjoj i Jugoistočnoj Europi „INVESTICIJA ZA ČOVJEKA”, ima i dugoročnu zadaću:  da podstakne i stimulira i druge  vlasnike kapitala i donositelje odluka  da, vođeni idejama i potrebom za razvojem i održivim rastom, investiraju vlastiti kapital i ideje u razvoj i za dobrobit zajednice.    

 

Nagrade i priznanja “INVESTICIJA ZA ČOVJEKA“ dodjeljuju se investitorima - vlasnicima kapitala koji mogu biti, kako privatne, tako i državne-javne pravne osobe: kompanije/gospodarska društva; fundacije; zaklade; udruge; državne institucije; lokalne i regionalne zajednice; znanstveno-obrazovne institucije; zdravstvene institucije; institucije u oblasti kulture, sporta i medija... ali i fizičke osobe koje su svojim radom doprinijele unaprjeđenju klime za investiranje i/ili unaprjeđenju investiranja za održivi razvoj na određenom području.

 

Nagrade i priznanja za najbolje investicije za održivi razvoj u Srednjoj i Jugoistočnoj Europi „INVESTICIJA ZA ČOVJEKA“ dodjeljuju se od 2019. godine.  Do danas (2021.g.), Nagrada i Priznanje „INVESTICIJA ZA ČOVJEKA“ dodijeljena je samo u 2019. godini, za najbolje investicije u po jednoj kategoriji. Cjelovitu listu laureata možete vidjeti OVDJE.

Sekcije

bottom of page