top of page
instagram_profile_image.png

PODUZETNIČKI KAMP ZA MLADE „LIDERI SUTRAŠNJICE“

GLAVNI CILJ Poduzetničkog kampa je edukacija i prepoznavanje talenata kod polaznika te njihova priprema za ulazak u svijet poduzetništva i liderstva kao i napredniju socijalizaciju / društvenu integraciju. Vještine i znanja koja se steknu u Kampu, polaznicima će biti od koristi i u drugim oblastima rada, razvoja i daljnjega usavršavanja, primjerice: za uspješniji nastavak redovnog obrazovanja, za kvalitetnije zapošljavanje i svladavanje različitih izazova, za lakše snalaženje u društvu/zajednici...

 

Poduzetnički kamp za mlade „LIDERI SUTRAŠNJICE“ jedinstven je projekt višednevne edukacije i treninga za mlade za otpočinjanje i vođenje uspješnog poduzetničkog života. Poduzetnički kamp „LIDERI SUTRAŠNJICE“ provodit će se jedanput godišnje, u trajanju od nekoliko tjedana, a počinje sa realizacijom u 2023. godini. Temeljne koncepcijske i programske ideje vodilje su: PODUZETNIŠTVO, OBRAZOVANJE, LIDERSTVO i SOCIJALIZACIJA .

 

Poduzetnički kamp „LIDERI SUTRAŠNJICE“ namijenjen je mladim osobama od 14 (min. 12) do 28 (max. 30) godina, koje su željne novih iskustava, stjecanja znanja i vještina, natjecanja, druženja... Poduzetnički kamp „LIDERI SUTRAŠNJICE“ je jedinstven kamp jer polaznicima nudi sve: smještaj, prehranu i prijevoz te intenzivan 24-satni pomno osmišljen program kao i testiranje stečenoga znanja. Kurikulum obuhvata i brze tečajeve iz primjerice: informatike, fotografije, bontona, plesa, brzog čitanja, izražajnog čitanja i sl. Pored edukacije i drugih segmenata stručnog programa, programom Kampa predviđeni su i društveni sadržaji: kulturni programi, sport i društvene igre, različita natjecanja, kreativno stvaralaštvo...

 

Nakon višednevnog boravka u Kampu, svaki polaznik postaje bogatiji za jedno veliko i korisno iskustvo, za nove prijatelje te nova znanja i vještine koje će moći primjeniti u novim profesionalnim i životnim izazovima. Dobijeni Certifikat o uspješno završenom Poduzetničkom kampu doprinijet će lakšem i kvalitetnijem daljnjem obrazovanju, usavršavanju, zapošljavanju i socijalizaciji.

 

Projektom Poduzetnički kamp za mlade „LIDERI SUTRAŠNJICE“, MEF PERSPEKTIVE i Društvo PROMO GLOBAL još jedanput žele potvrditi i promovirati poruku i slogan da je znanje investicija, odnosno da u znanje vrijedi ulagati (ne samo novac, nego i trud, vrijeme...) jer će se ono – posebno dugoročno gledajući – višestruko vratiti!

Sekcije

bottom of page