top of page
Logo SZS - Laureati Stvaratelji za stoljeća.png

PROJEKT PROMOCIJE I DODJELE NAGRADA I PRIZNANJA NAJZASLUŽNIJIM ZA RAZVOJ PODUZETNIŠTVA NA PODRUČJU SREDNJE I JUGOISTOČNE EUROPE „STVARATELJI ZA STOLJEĆA“

foto nagrade ZŽD 5072.jpg

CILJ dodjele Nagrada i priznanja najzaslužnijim osobama, tvrtkama/kompanijama, znanstveno-obrazovnim institucijama, poduzetničko-potpornim institucijama, nevladinim organizacijama i medijima za doprinos razvoju poduzetništva na području Srednje i Jugoistočne Europe „STVARATELJI ZA STOLJEĆA“ je javno odati priznanje i široj javnosti skrenuti pažnju na velike vizionare i lidere sutrašnjice čija su neustrašivost, rad, znanje, inventivnost, kreativnost i vrhunski rezultati, temelj i glavni pokretač napretka zajednice u kojoj živimo te kreator razvojnih izazova za novo vrijeme.

 

Projekt dodjele prestižnih Nagrada i Priznanja „STVARATELJI ZA STOLJEĆA“ najboljima od najboljih, uključujući i njihovu promociju, ima i dugoročnu zadaću: da kreira ambijent za nova stvaranja i izrastanje novih generacija stvaratelja za stoljeća.

 

Nagrade i priznanja „STVARATELJI ZA STOLJEĆA“ dodjeljuju se od 2014. godine. Do danas (2021.g.), Nagrada i Priznanje „STVARATELJI ZA STOLJEĆA“ dodijeljena je za preko 300 najzaslužnijih i najboljih osoba, tvrtki/kompanija, znanstveno-obrazovnih institucija, poduzetničko-potpornih institucija, nevladinih organizacija i medija iz 11 zemalja. Cjelovitu listu laureata možete vidjeti OVDJE.

bottom of page